Best Western Hotel Magasinet

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.

Evenemang i Trelleborg, Söderslätt och Sydkusten

När man bor hos oss på Hotel Magasinet har man i sin närhet en massa evenemang och trevliga platser att besöka runtom Trelleborg. Det vill vi ju såklart tipsa om. Klicka här för att komma till sidan som samlat en massa tips

Det goda livet på landet

Det är gott att leva här nere i Trelleborg med så mycket underbart på nära håll. Och när man besöker oss ska man verkligen passa på att njuta av allt som finns runtomkring. Här är en sida som samlat en massa mysiga ställen; allt från caféer till shopping och gårdar som håller öppet för besökande. Klicka här för att komma till Det goda livet på landet

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.