Best Western Hotel Magasinet

68
Boka rum

Rum 1

OK
   

Om hotellet

Hotellet är inhyst i ett gammalt spannmålsmagasin från 1904 och var i bruk under hundra år.
För några år sedan helrenoverades byggnaden varsamt och många gamla attribut från tiden då byggnaden tjänade som magasin finns kvar och förgyller byggnaden som helhet, och inte minst hotellet, idag.

Den 4 maj 2017 öppnade vi hotellets restaurang - Bistrå ångkvarnen. Restaurangen ligger i hotellet och har gemensam entré med hotellet.

Namnet Bistrå är valt med omsorg. Restaurangens logotyp består av namnet Bistrå ångkvarnen och två strå. Dessa kommer sig givetvis av att hotellet, och nu även restaurangen, huserar i ett tidigare spannmålsmagasin. Vad kan vara mer passande än två vetestrå? Men lägg märke till att det är 2 strå. Bi betyder ju just "två". Så Bistrå ångkvarnen har ett noga valt namn.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.