Best Western Hotel Magasinet

13255
Boka rum

Rum 1

OK
   

Frukostbuffé

Klassisk frukostbuffé ingår när du övernattar.

Frukost serveras i vår trevliga och nyrenoverade frukostmatsal på entréplan.
Sara, Lotta eller Rebecka ser till att din frukost blir så där god, lugn och trevlig som vi tycker att en frukost ska vara hos oss.
Och du kan äta en tidig frukost om du vill; vi välkomnar alla frukostgäster redan kl 06.30 - så man inte missar något av dagen eller
om man ska med en tidig färja t ex.


Frukosten serveras:
Måndag – fredag  06.30 – 09.00
Lördag – söndag och helgdag 06.30 – 09.30

OBS! Under hela juli månad serveras frukosten 06.30 - 10.00

PS! Även om du inte övernattar hos oss är du varmt välkommen att njuta av vår goda frukost. Vi behöver veta att du tänker komma (så att vi kan bulla upp så det räcker till en bra start på dagen för alla) så hör av dig på 0410-188 99 och berätta när du tänker komma på frukost. Välkommen!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.