Best Western Hotel Magasinet

Vi bygger om

Vår duktiga entreprenör gräver och bygger för fullt. Allt för att vår  nya restaurang ska bli klar lagom till våren.

Det är inte lite som kommer att ändras: Vi bygger ny reception, lobby och restaurang i nya lokaler med egen entré. I de här fina nya lokalerna kommer vi att integrera receptionen med restaurangens lobby och lounge. Det blir en mysig restaurangdel där man kan äta en god frukost, ta något mindre att äta mitt på dagen och avnjuta en god middag på kvällen.

Håll koll på projektet genom att besöka vårt instagramkonto bwhotelmagasinet.

Bistrå ångkvarnen

Bistrå ångkvarnen kommer att bli ett härligt tillskott i Trelleborg. Vi kommer att servera frukost, lunch, fika och lobbymat samt middag till våra hotellgäster. Men det är inte allt, alla Trelleborgare är hjärtligt välkomna när som helst att njuta av det Bistrå ångkvarnen kommer att servera.

Hos oss kommer du att erbjudas klassisk svensk mat med nytänk och inspiration från världen. Fokus ligger självklart på bra råvaror efter säsong.

Vi öppnar så snart ombyggnationen är färdig.
Välkommen då!

Kock med visioner

Tjänsten är tillsatt.

Om du är intresserad av att jobba hos oss när vi har behov av fler i köket, som t ex under sommaren, eller när vi framöver kommer att behöva bli fler så är du välkommen med din ansökan. Vi sparar den och hör av oss när det är aktuellt.

Din ansökan skickar du till christina.noren©hotelmagasinet.se_________________________________________________________________


Nu söker vi nytänkande kock med minst fem års erfarenhet från restaurangkök till vår restaurang Bistrå ångkvarnen, som öppnar under våren 2017 i nya, fina lokaler.

Vår vision är att restaurangen ska bli en mötesplats där man kan äta och dricka gott under hela dagen. Vi kommer att servera frukost, lunch, fika/lobbymat samt middag till hotell- och konferensgäster och givetvis även till allmänheten.

Inriktning på maten ska vara klassisk svensk mat med nytänk och inspiration från världen. Fokus ligger på bra råvaror med fräschet efter säsong.

Vi söker en person som kan arbeta självständigt men med stark teamkänsla och som tycker om att arbeta i ett team med mycket omtanke och servicekänsla. Vårt motto är service i hjärtat, glimten i ögat och omtanke om såväl gäst som produkt, kollegor och företaget.

Du är välorganiserad, ansvarsfull, flexibel, kreativ, ärlig och inte rädd för att ta i. Du hjälper till att skapa arbetsglädje och håller god ordning på arbetsplatsen. God kvalitet är lika viktigt för dig som det är för oss. Du förstår hur viktiga våra gäster är och bryr dig om i vilket syfte gästen vill äta hos oss och den kvalitet vi serverar våra gäster, både när det gäller råvaror och service.

Passar det här in på dig? Då ser vi fram mot att höra från dig.
Skicka din ansökan till christina.noren@hotelmagasinet.com

Restaurangpersonal

För tillfället har vi inga lediga tjänster.

MEN, är det så att du är intresserad av att jobba hos oss välkomnar vi din ansökan ändå. Ibland behöver vi extrapersonal och det händer ju, inte så ofta hos oss eftersom hos oss trivs man, att folk slutar och väljer att gå vidare till andra arbetsplatser. Då är det ju bra om vi vet om att just du är intresserad av att bli en del i vårt team, eller hur!?
Skicka din ansökan till christina.noren@hotelmagasinet.se så hör vi av oss om vi får en ledig tjänst.

___________________________________________________________________


Vår restaurang, Bistrå ångkvarnen öppnade under våren 2017. Därför söker vi personal med god erfarenhet av servering och restaurangbranschen i övrigt.

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med varierande arbetsuppgifter,  där omtanke och servicekänsla är centralt. Vi förutsätter att du är välorganiserad, ansvarsfull, flexibel, kreativ och inte rädd för att ta i. Ärlighet är en självklarhet. God kvalitet är lika viktigt för dig som det är för oss och du förstår hur viktiga våra gäster är för oss.

Vår vision är att restaurangen ska vara en mötesplats där man kan äta och dricka gott under hela dagen. Vi kommer att servera frukost, lunch, fika/lobbymat och middag till hotell- och konferensgäster men även till allmänheten.

Matens inriktning kommer att vara klassisk svensk mat med nytänk som inspireras av världen. Fokus ligger på bra råvaror med fräschet efter säsong.

Låter det här intressant? Vill du att ditt namn står på namnskylten på bilden ovan? Tveka inte att söka! Skicka din ansökan till christina.noren@hotelmagasinet.com

Historia: Stort segelfartyg i Trelleborgs hamn

I bakgrunden ser man spannmålsmagasinet (där Hotel Magasinet idag huserar) och till höger skymtar Ångkvarnen där säden maldes.

Grosshandlare tillika skeppsredare Frans Malmros startade Trelleborgs första rederi "Trelleborgs Ångfartygs AB" 1870, Ångkvarnen invigdes 1897 och spannmålsmagasinet stod färdigt 1904.

Historia: Utsikt från Trelleborgs station mot Ångkvarnen och Tryckarehusen anno ca. 1910

Grosshandlare / skeppsredare Frans Malmros startade Ångkvarnen 1897.

Spannmålshandeln på Ångkvarnen var länge Trelleborgs största industri och 1904 byggdes ett spannmålsmagasin snett emot kvarnen - här huserar Hotel Magasinet idag.

Historia: Säd lastas på kärra vid Ångkvarnen

Transport av spannmål var en viktig del i utvecklingen av hamnen och Trelleborg stad.

Frans Malmros startade Ångkvarnen 1897 och förespråkade tidigt även Trelleborgs järnvägsförbindelse, som  blev verklighet 1875 (Trelleborg - Svedala - Lund).

Nu blir Hotel Magasinet ett Best Western-hotell!

PRESSMEDDELANDE
I oktober blir Trelleborgs senaste hotell, Hotel Magasinet, medlem i Best Western – världens största hotellfamilj.

Ny inredning anländer!

Leverans av 35 fåtöljer till rummen idag. Fantastiska killar från Bring som hjälpte oss att lasta in dem.

Första fåtöljen med puff på plats i rummet. Snart får vi nya gardiner, lampor och skrivbordsstolar.

”Trelleborgs kärna med stadsparken och torghandel har en trivsam atmosfär.”

Hamnens dag i Trelleborg!

Programmet den 5 september är fullt av aktiviteter för både stora och små man kan t ex. åka på en guidad båt- eller busstur, gå ombord på kustbevakningens fartygs eller hoppa i hoppborgen.

Deltar man i vår frågetävling så har man möjlighet att vinna en färjebiljett från TT Line. Stena Line eller Unity Line. Kom gärna förbi oss i lobbyn så bjuder vi på något litet gott ( först till kvarn).

Vi har även utlottning av fina priser. Välkomna!

Inredarens julafton

Det händer mycket hos oss nu. Nya möbler, lampor och gardiner till rummen är beställda och kommer under september-oktober.

Vi uppgraderar vår WiFi och även nya elektroniska lås till rummen.

Ett levande hus på historisk mark

Den 4 maj slogs dörrarna upp till nya Hotel Magasinet i Trelleborg.

Hotellchef Christina Norén har stora visioner och spännande planer för det gamla spannmålsmagasinet som ska bli ett i allra högsta grad levande hus, en härlig samlingsplats för både besökare och lokala Trelleborgare.

Golfpaket! Övernattning, frukost och greenfee.

Det är härligt med golf! Ännu härligare är det när man kan bo bra i något av våra fräscha rum med utsikt mot hav eller stad, vilket man nu tycker är trevligast, avnjuta Magasinets goda frukost och som grädde på moset [det är ju ett golfpaket vi talar om] spela golf på någon av Skånes bästa golfbanor;

Trelleborgs GKTegelberga GK, Vellinge GK eller Söderslätts GK.

Frukost på 7:e våningen

Tidig morgon i frukostmatsalen.

Palmfestivalen i Trelleborg 27-29 augusti

Planera in sista helgen i augusti för Palmfestivalen i Trelleborg!

Läs mer om artisterna, utställarna och helgens program.
www.palmfestivalen.se

Åk lätt till Söderslätt!

Nu blir det ännu enklare för både dina vänner, dina kunder och besökande turister att ta sig hit till vackra Söderslätt.

Med Sommarbussen åker man smidigt direkt från Malmö för att uppleva alla smultronställen i vår region!

Smygefestivalen 12-14 juni, Smygehuk

Tips till aktivitet i helgen! Smygefestivalen 12-14 juni. Sveriges sydligaste marknad med allt som hör en marknad till, och lite till. Dagarna bjuder på Möllers tivoli, knallar, helikopterrundflygning, talangtävling, allsång, festivaltåg, hantverk, uppvisningar, musik och dans. Med andra ord något för alla!

Musikframträdanden:
Fredag 12/6, kl 21.00 – Pedalens Pågar
Lördag 13/6 kl 21.00 – Danne Stråhed

Trelleborg Rugby Festival 2015

August 15th & 16th 2015Pingvin Rugby Club and the municipality of Trelleborg welcome you to join the 18th edition of our international youth tournament in Trelleborg on the south coast of Sweden.

The Rugby Festival offers wide international team participation and excellent youth rugby games as well as some great evening activities such as a Viking Rugby Game, Swimming Bath Adventures, Movie Lounge and more…

Idag firar Hotel Magasinet öppet 1 månad!

Hipp hipp hurra! Tillsammans med personalen firar Christina Norén, VD för Hotel Magasinet att hotellet varit öppet en månad!

Alla har arbetat fantastiskt sedan uppstarten och överraskas här med vars en flaska bubbel. Grattis!

Kvällsmagi över Trelleborg

Magisk kväll med dramatiska färger över Trelleborg när solen går ner. Vy över hamnen med stationen, färjan och Hotel Magasinet. Bilden är tagen av Annica som jobbar i vår reception.

Lokal för konferens, bröllop, event…?

Malmrossalen på Hotel Magasinet är ett utmärkt alternativ. Salen rymmer upp till 225 personer och man kan smidigt kombinera arrangemanget med mat och övernattning.

Prata med Caroline Gundmark 0410-188 99 som gärna berättar mer.

Utsikt över Trelleborgs hams

Trelleborgs hamn i skymning. Hotellet syns till höger i bilden. På dagen är det full aktivitet med att skapa nya stationen som ska invigas i slutet av året.

Spännande att följa utvecklingen från ovan.

Evenemangskalender

Här kan du följa vad som händer i Trelleborg med omnejd framöver!

Söderläge

Här trivs man lätt. Trelleborgs läge på sydkusten bjuder på många upplevelser i staden och på stranden, i parkerna och vid hamnen. Man är så nära både till Skånes alla utflyktsmål och Europas enorma utbud.

När du övernattar hos oss kan du välja att blicka ut över Trelleborg och centrum eller hamnen och havet. Oavsett kan det inte bli mycket mer söderläge än här!

Magasinets historiska konstverk

Många besökare förundras över det enorma konstverk som hänger över entrén till Hotel Magasinet. Det är 63 kvadratmeter hamnhistoria skapat av konstnären Johan Falkman.

Det var hundra års jubileet av Trelleborgs hamn för sex år sedan, som initierade denna monumentmålning.

Vi vill skapa Trelleborgarnas vardagsrum!

Vi planerar långsiktigt eftersom vi verkligen tror både på Trelleborgs utveckling som stad, liksom hotellets plats på Trelleborgs hotellmarknad säger Christina Norén, Hotelchef på Hotel Magasinet.

Vår första gäst välkomnas och gratuleras!

Lasse Eriksson från Stockholmståg, var vår första hotellgäst som checkade in och överraskas här med ett presentkort på en fri helgövernattning.

Lasse besökte Trelleborg för att hämta och transportera ett nytt tåg till företaget i Stockholm. Trevlig resa och på återseende!

Hej Trelleborg

Nu kan du besöka oss på Hotel Magasinet i Trelleborg! Byggnaden är välkänd, ett unikt gammalt sädesmagasin som renoverats för några år sedan.

Vi arbetar för att lyfta fram den gamla känslan i kombination med alla moderna bekvämligheter. På sikt kommer vi att utveckla hotellet till en given mötesplats för dig i jobbet eller privat. Varmt välkommen!

Unika Malmrossalen

Vill man konferera, ha bröllopsfest eller mottagning, kan vi erbjuda vår trevliga lokal Malmrossalen (som för övrigt fått sitt namn efter byggnadens byggherre Redare Malmros som uppförde byggnaden redan 1897).

Vi är stolta över vår fina fest- och konferenslokal som tar upp till 225 personer.

Prata med Caroline Gundmark som hjälper dig med information och bokning. 0410-188 99.

Koppla av med golf

Trelleborgs GK är en av landets få linksbanor och den absolut sydligaste.

Ta tillfället när du besöker Trelleborg att boka en runda. Läs mer om Trelleborgs GK och om banorna.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.